Over ons

installateursbeelden_1422_900_auto_q_header1

Van der Weij Installatie, uw installatiebedrijf in de regio Sneek, IJlst, IJsbrechtum en Scharnegoutum

Van der Weij Installatie in Sneek is al sinds 1947 een zelfstandig familiebedrijf met een breed dienstenpakket. Als echt servicebedrijf staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. We zetten echt de puntjes op de i: pas als u 100% tevreden bent, sturen we een factuur. Met een hecht team van ervaren installateurs verzorgt Van der Weij Installatie de aanleg en het beheer van elektrotechnische installaties.

Als Bespaarinstallateur richten we ons vooral op energiezuinige en duurzame oplossingen. Uiteraard zorgen we hierbij voor maatwerk advies. Onze installateurs werken voornamelijk voor particulieren en bedrijven in Noord-Nederland, Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen en de Noordoostpolder. We zijn actief in plaatsen als Sneek, Joure, IJlst, IJsbrechtum, Scharnegoutum, Grou, Nijland, Bolsward, Heeg en Woudsend.

Van centrale verwarming tot inbraakbeveiliging

Als totaalinstallateur in woningbouw, bedrijven en utiliteit zijn we u op alle vlakken van dienst. Zo verzorgt onze afdeling werktuigbouwkunde de aanleg en het onderhoud van cv-ketels en centrale verwarmingsinstallaties, airconditioning, ventilatie, gas, water en sanitair. Onze elektrotechnische afdeling regelt de aanleg en het onderhoud van elektra, verlichting, brandmeld- en inbraaksignaleringssystemen en toegangscontrolesystemen. Ook denken we graag met u mee over het verlagen van uw energierekening, met bijvoorbeeld zonnepanelen, een zonneboiler of een laadpaal voor elektrische auto’s. Kortom: we zijn u als huisinstallateur graag op alle vlakken van dienst!

Ons werkgebied

U kunt onze installateurs inschakelen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Harlingen, Sudwest-Fryslan, De Friese Meren, Littenseradiel, Smallingerland, Opsterland, Westellingerwerf, Ooststellingerwerf, Scharnegoutum, IJsbrechtum, Nijland, Wommels, Oosterend, IJlst, Workum, Bolsward, Grou, Akkrum, Joure, Lemmer, Heeg, Woudsend, Balk, Emmeloord, Stavoren, Hindeloopen, Parrega, Makkum en Blauwhuis.

Voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden voor consumenten
Lees hier onze algemene voorwaarden voor bedrijven

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op!