Ontzorgexpert

installateursbeelden_1422_900_auto_q_Ontzorgexpert

Van der Weij is uw Ontzorgexpert voor Sneek, Joure of Bolsward en omstreken.
Heeft u een woning die aangepast moet worden? Omdat u extra comfortabel wilt wonen, of misschien uit medische overwegingen. Van der Weij Installatie is als Ontzorgexpert gespecialiseerd in alle soorten woningaanpassingen.
Van aanpassingen in uw badkamer tot huisautomatisering en drempelloos wonen; wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren.

Waarom Ontzorgexperts?
We kunnen in Nederland steeds minder vertrouwen op het zorgstelsel. De verwachting is dat steeds meer mensen straks noodgedwongen thuis moeten blijven wonen. Daarom zijn wij samen met andere gerenommeerde installatiebedrijven gestart met het initiatief Ontzorgexperts. Wie zonder zorg thuis wil blijven wonen, kan dus voortaan een beroep doen op de expertise van gespecialiseerde installateurs.

Voor Van der Weij Installatie was het een logische stap om Ontzorgexpert te worden. Wij richten ons al langer op woningaanpassingen. Als Ontzorgexpert helpen wij u om de juiste keuzes te maken, en slim te investeren in wooncomfort. Want voorzieningen die nu onder "comfort" vallen, kunnen later het verschil maken tussen wel of niet zelfstandig kunnen wonen.

Waar kunt u ons zoals voor inschakelen?

  • Veilige en eenvoudig te bedienen waterkranen
  • Systemen voor een gezond binnenklimaat (schone en bacterievrije lucht)
  • Op afstand bedienbare gordijnen, zonwering en jaloezieën
  • Op afstand bedienbare deurbewaking en huisbeveiliging
  • Drempelloos wonen
  • Woningaanpassingen ten behoeve van mantelzorg
  • Toekomstbestendige badkamerrenovatie
  • Huisautomatisering

Samenwerking met andere (zorg)instanties.
Gezien de verschuivingen die momenteel plaatsvinden in wetten, regelgeving en zorgbudgetten, staat samenwerking met gemeentes, zorginstellingen en zorgprofessionals bij ons centraal. Samen kunnen we immers veel meer voor u betekenen. Zodat onze adviezen aansluiten op de (medische) behoeftes en beperkingen waar u mee te maken heeft, of kunt krijgen.

Van der Weij Installatie is een van de weinige gecertificeerde Ontzorgexperts in Friesland. Dit betekent dat ons bedrijf over de kennis beschikt om de juiste maatregelen in en rond de woning aan te brengen, geheel rekening houdend met uw situatie.

Bent u een (zorg)professional en bent u benieuwd wat Van der Weij Installatie voor u kan betekenen? We gaan graag met u in gesprek.

Heeft u een vraag?

Of wilt u uw woonwensen vrijblijvend doorspreken met een specialist?

Ontzorgexpert