Sanitair

installateursbeelden_1422_900_auto_q_Sanitair

Nieuwe badkamer, douche, toilet of keuken? Van der Weij Installatie verzorgt het installatiewerk
Of het nu gaat om de aanleg van een complete installatie of een verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet: u kiest het sanitair dat bij u past en Van der Weij Installatie regelt de installatie tot in de puntjes. Montage van sanitair verzorgen we in de regio Sneek, Joure en Bolsward.

Uw installatiebedrijf in de regio Sneek
Bij nieuwbouw of verbouw is elk onderdeel van een installatie belangrijk en moet goed en volgens de geldende voorschriften functioneren. Denk bijvoorbeeld aan water-dichtheid, koud- en warmwaterleidingen, afvoeren, ventilatie en gasleidingen. Wij hebben de nodige kennis en jarenlange ervaring om voor u een betrouwbare installatie te verzorgen. Dagelijks houden wij ons bezig met de uitbreiding en het onderhoud van installaties, bijvoorbeeld die van woningstichting De Wieren en Accolade Wonen.

Legionellapreventie regio Sneek
Bij de installatie besteden we extra aandacht aan legionellapreventie: het voorkomen van de verspreiding van de legionellabacterie in waterleidingen. Legionellapreventie begint al bij het ontwerpen van de technische installaties. Door hotspotvrij aan te leggen en gebruik te maken van de veelgebruikte tappunten die aan het eind van de leidingen geplaatst worden, blijft er altijd voldoende doorstroming. Er ontstaan dus geen dode stukken leidingwerk.

Heeft u een vraag?

Meer weten over sanitair of legionellapreventie, neem gerust contact op!