Centrale verwarming

Uw installateur voor centrale verwarming in de regio Sneek, Joure en Bolsward
Woont u in de regio Sneek, Joure of Bolsward en bent u op zoek naar een ervaren cv-installateur? Als het gaat om centrale verwarming kunt u bij Van der Weij Installatie in Sneek terecht voor een op maat gesneden advies, vakkundige installatie en onderhoud van uw cv-installatie.

Cv-installateur en cv-ketel
Een cv-ketel gaat zo’n vijftien jaar mee. Bent u toe aan een zuinige cv-ketel die uw woning of bedrijfsgebouw aangenaam verwarmt? Wij adviseren u over de beste cv-ketel voor uw situatie. Onze adviseur komt graag bij u langs om u meer te vertellen over warmwatercomfort en hoe u energie kunt besparen. Wij zijn als bedrijf CO-VRIJ gecertificeerd en mogen werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen verrichten. Ook onze monteurs zijn hiervoor gecertificeerd. De Gasketelwet is op 1 april 2023 ingegaan.

CO-keur_deelnemers 1200 laag

Cv-ketel huren
Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren
Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur
Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Nefit dealer regio Sneek
Van der Weij Installatie is dealer van Nefit; al meer dan 30 jaar de meest verkochte HR–ketel van Nederland. Nefit staat voor bewezen kwaliteit, topgarantie, topservice, betrouwbaarheid, comfort en besparing.

installateursbeelden_1422_auto_auto_q_Nefit_ketels

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over centrale verwarming of het huren van een cv-ketel?