Laadpalen voor elektrische auto's

installateursbeelden_1422_auto_auto_q_Large-9923EV_Box_bright_900

Laadpaal kopen? Kies voor advies, installatie en service

Maximaal profiteren van het gemak van een laadpaal? Wij helpen u op weg! Wij bieden voor ieder type elektrische auto en iedere situatie een passende laadpaaloplossing. Natuurlijk uitsluitend met laadpalen van topmerken. Of u nu een laadpaal wilt aanschaffen of leasen (alleen zakelijk) : wij verzorgen optimale laadfaciliteiten, voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Laadpaal aan huis

Bent u op zoek naar een laadpaal voor thuis? Wilt u een wandmodel of een laadpaal? En kiest u voor een ‘domme’ of ‘slimme’ variant? Wij adviseren u graag vrijblijvend over het juiste type laadstation voor uw situatie. Welk type geschikt is voor uw situatie, is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren.

Kiest u voor ons, dan bent u bovendien verzekerd van deskundige installatie van de laadpaal. Inclusief een aansluiting op een aparte groep in de meterkast, om kortsluiting of andere narigheden te voorkomen. Zo kunt u snel, simpel en veilig uw auto opladen én draagt u een steentje bij aan een beter milieu!

Laadpaal bij uw bedrijf

Rijdt u zelf elektrisch, of heeft u veel klanten, collega's of zakelijke partners die een elektrische auto rijden? Kies voor gastvrij gemak en biedt laadfaciliteiten aan bij uw bedrijfspand. Met slimme laadpalen heeft u er geen omkijken naar. U stelt eenmalig de tarieven en restricties in, waarna de stroomkosten automatisch worden doorberekend aan werknemers, bezoekers en/of klanten. De betalingen worden maandelijks direct aan uw bedrijf overgemaakt.

Wanneer u zakelijk investeert in laadpunten, kunt u gebruik maken van diverse fiscale voordeelregelingen en subsidies. Zo verdient u een groot deel van uw investering snel terug.

Momenteel zijn er drie fiscale regelingen voor zakelijke laadpalen:

  • Milieu-Investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL)
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Bezoek deze pagina op de website van Abel&co voor algemene informatie over de fiscale voordelen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een van deze regelingen? Wij kunnen u vakkundig adviseren over de fiscale voordelen voor uw bedrijf en de aanvraag voor u regelen.

installateursbeelden_1422_auto_auto_q_Tesla-Logo_2

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over een oplaadpunt voor elektrische auto’s?