ClimateBooster

CLIMATE BOOSTER

De oplossing voor stijgende energieprijzen

Climatebooster-Comfort-dealer

Met de voortdurend stijgende energieprijzen is het belangrijk om kosten te besparen en energie-efficiëntie te verhogen. Maak kennis met ClimateBooster, dé manier om uw gas- en elektriciteitsrekening te verlagen terwijl u bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Bekijk de brochure.


Dit is de ClimateBooster

De ClimateBooster is een stil ventilatiesysteem dat het rendement en comfort van radiatoren en convectoren aanzienlijk verbetert. Door ruimtes efficiënter te verwarmen op lagere temperaturen, bespaart u energie en geld, en geniet u van een aangenaam snel verwarmde woning.


Voordelen in het kort

  • Veel méér comfort: Geniet van een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling.
  • Tot 35% lager energieverbruik: Bespaar aanzienlijk op uw energierekening.
  • Maakt radiatoren toekomstbestendig: Bereid uw verwarmingssysteem voor op de toekomst.
  • Biedt koelmogelijkheden i.c.m. warmtepomp: Zorgt ook voor koeling tijdens de warme maanden.


Radiator - Pro

De Radiator Pro is de beste keuze voor professionele radiatorventilatie, die zorgt voor maximale efficiëntie en vermogen van uw radiatoren. Dankzij de intelligente besturing blaast de ventilator alleen wanneer nodig, wat resulteert in een lager energieverbruik, minimale geluidshinder en maximale warmteafgifte. Bovendien kan de Radiator Pro ook koelen in combinatie met een warmtepomp.


Convector - Pro Wall

De Convector Pro Wall is ideaal voor staande en wandconvectoren, waardoor deze geschikt worden voor lage temperatuur verwarming. Door de luchtstroom te verhogen, verbetert de ClimateBooster de prestaties van uw convector met 50% tot 80%. In de zomer biedt de Convector Pro Wall ook koeling in combinatie met een warmtepomp, voor een heerlijk koel binnenklimaat.


Convector Pro - Canal

Speciaal ontworpen voor convectorputten, zorgt de Convector Pro Canal ervoor dat de warmte beter uit de put kan ontsnappen, waardoor uw woning tot twee keer sneller opwarmt. Dit resulteert in energiebesparing en verhoogd comfort. De modulaire opbouw maakt de Convector Pro Canal eenvoudig te installeren, zelfs bij tussenschotten, en zorgt voor optimale prestaties van uw convector.

Met ClimateBooster investeert u in een duurzame oplossing die zowel uw energiekosten verlaagt als uw wooncomfort verhoogt. Start vandaag nog met besparen!

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op!